Vertskapet

Stolte eiere og vertskap for vingårdsferie på Cascina Baratano er Marit Sande Aune og Ståle Schumacher.

Marit kommer fra Harstad hvor hun har mange års erfaring fra reiseliv generelt og mer enn 10 år fra hotelldrift spesielt. Med oppvekst på gård i naturskjønne nord og lang fartstid i servicenæringen er det en drøm som går i oppfyllelse når det endelig kan ønskes velkommen til gjester på gården i vakre Mombercelli.

Ståle er IT-gründer fra Oslo med egen bedrift som har rundet de første 20 år. Med interesse for god mat og vin samt en perfeksjonisme som bør passe en vinbonde, ligger det an til å tilby smaksopplevelser for livsnytere av rang.

Sammen trives vi som best ut på tur, og i Piemonte har vi funnet et utmerket utgangspunkt for opplevelser i fjellene både sommer og vinter. Som glade skikjørere nyter vi utsikten til alperekka som ligger klar for besøk når pudderdumpene kommer. Her skal det også sykles mellom landsbyene når våren er på sitt vakreste i Asti-regionen.

Vi gleder oss til arbeidet i vinmarken og håper å få besøk av mange gjester på Cascina Baratano i årene fremover. Sees til vinsmaking!

Marit & Ståle