Overnatting

Sommeren 2019 har vi endelig gleden av å kunne ønske velkommen til overnatting og ekte vingårdsferie på Cascina Baratano. Vi tilbyr i øyeblikket to separate utleieenheter, og en tredje er under planlegging til neste sesong.

 

SOPRA

I husets toppetasje finnes en ny, romslig og moderne 3-roms leilighet bestående av stue med kjøkken, 2 soverom, lekkert bad, aircondition og en fantastisk utsikt. Denne passer ypperlig for 4-6 personer. Største soverom har i tillegg hems i sideliggende rom. Fra kjøkken/oppholdsrom har man også utgang til balkong og beste utsikt mot soloppgang. Sovesofa i stuen gir fleksible muligheter.

 

SUPERIORE

På 1. etasje kan vi tilby en romslig «suite» med privat bad og utgang til egen terrasse. Her er nydelig utsikt og nærhet til hyggelig bassengområde. Rommet er 28 kvadrat og utstyrt med minikjøleskap samt liten kaffemaskin og aircondition. Dobbeltseng 160 cm bred + ekstraseng gir god plass for 1-3 personer.

Gården har også noe ekstra kapasitet som kan vurderes utleid på forespørsel. I tillegg til selvhushold vil det være mulig å bestille frokost samt enkle retter servert i vårt kjøkken/spiserom eller på terrassen.

 

PRISLISTE

Rom/leilighetBeskrivelseAnt. pers.
(maks)
Pris per døgn
«SUPERIORE»Romslig suite på
bakkeplan
2 (3)EUR 145
«SOPRA»Moderne 3-roms
leilighet i toppetasjen
4 (7)EUR 255
«SGOMBERO»Planlagt 3-roms
leilighet over 2 plan
4 (6)(Kommer
tidligst 2020)

Pris gjelder per natt ved minimum 3 døgn og for antall ordinære sengeplasser. Ekstra oppredning EUR 29 per døgn. Ved bestilling av hele uker gis 10% rabatt.

Generelt tilbys minimumsopphold à 2 netter. Vi gir også gjerne gode tilbud for lengre opphold. Alle forespørsler vurderes i henhold til kapasitet.