Overnatting

Hovedsesongen strekker seg fra april til oktober og da har vi gleden av å ønske velkommen til overnatting og ekte vingårdsferie på Cascina Baratano. Vi tilbyr tre separate utleieenheter.

SOPRA

I husets toppetasje finnes en ny, romslig og moderne 3-roms leilighet bestående av stue med kjøkken, 2 soverom, lekkert bad, aircondition og en fantastisk utsikt. Denne passer ypperlig for 4-6 personer. Største soverom har i tillegg hems i sideliggende rom. Fra kjøkken/oppholdsrom har man også utgang til balkong og beste utsikt mot soloppgang. Sovesofa i stuen gir fleksible muligheter.

SUPERIORE

På 1. etasje kan vi tilby en romslig «suite» med privat bad og utgang til egen terrasse. Her er nydelig utsikt og nærhet til hyggelig bassengområde. Rommet er 28 kvm og utstyrt med minikjøleskap samt liten kaffemaskin og aircondition. Dobbeltseng 160 cm bred + ekstraseng gir god plass for 2-3 personer.

LA STALLA

Nytt for 2022-sesongen er at den gamle stallen er omgjort til en moderne 1-roms leilighet med lekkert bad og et lite kjøkken. Her får man utsikt til bassenget og en egen liten frokostplass på terrassen.

Gården har også noe ekstra kapasitet som kan vurderes utleid på forespørsel. I prinsippet legges det opp til selvhushold. 

PRISLISTE 2023

EnhetBeskrivelseAnt. pers.
(maks)
Pris per døgn
SUPERIORESuite på
bakkeplan
2 (3)EUR 165
SOPRA3-roms
leilighet i toppetasje
4 (6)EUR 285
LA STALLA1-roms leilighet på
bakkeplan
2 EUR 175

Pris gjelder per natt ved minimum 2 døgn og for antall ordinære sengeplasser. Ekstra oppredning EUR 35 per døgn. Ved bestilling av hele uker gis 10% rabatt.

Generelt tilbys minimumsopphold à 2 netter. Vi gir også gjerne gode tilbud for lengre opphold. Alle forespørsler vurderes i henhold til kapasitet.

Leiebetingelser (PDF)